Efter några års paus är det äntligen dags igen – BAUHAUS-galan Youth är tillbaka och redo att återigen bli en självklar del av den svenska friidrottssommaren. Tävlingen, som länge lockat ungdomar från hela Sverige och flera länder i Europa, hälsar välkommen till anrika Stadion den 16–18 augusti 2024. 

– BAUHAUS-galan Youth är en ungdomstävling i Diamond League-stil. Det blir storbildsskärm, live-produktion och självklart otrolig stämning på läktarna, säger Amanda Cleréus, projektledare för BAUHAUS-galan Youth.

För denna efterlängtade nystart behöver vi fler funktionärer. Att vara funktionär vid BAUHAUS-galan Youth är inte bara en chans att uppleva det unga friidrotts-Sverige stråla samman på en unik arena utan bidrar också till att forma framtida generationer av svenska friidrottsstjärnor.

– Många friidrottare minns BAUHAUS-galan som sin första ”professionella” tävling – som förberett dem för framgångar på SM och i landslaget, säger Amanda Cleréus.

Vi söker både erfarna och nybörjare till funktionärsgänget och kan utlova en sensommarhelg att minnas. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av ungdomstävlingar i friidrott men du ska ha intresse att lära dig att vara en hjälpande friidrottsfunktionär. På BAUHAUS-galan Youth bygger vi team och lär oss tillsammans. 

Vi vill få kontakt med dig som vill hjälpa till att genomföra grenarna på innerplan – och skapa en ungdomsgala i världsklass. 

För att anmäla dig som funktionär, läs mer här:  https://stadionklubbarna.favvos.com/ 

Vi ses på Stockholms stadion! 

Kategorier: BAUHAUS-galan