Nu är hösten snart över och vintern står om knuten. Möteshösten är i full gång och även vi i Stadionklubbarnas styrelse vill bjuda in till möte för att summera året hittills och blicka framåt tillsammans med er. Två personer från respektive klubb är Välkomna till möte på Stadion måndag den 27e november kl 18.

Jan Kowalski kommer att presentera resultaten från årets BAUHAUS-gala, framåt om BAUHAUS-galan 2024 och BAUHAUS-galan Youth 2024. Vi kommer även att presentera resultat från årets Finnkamp och prata om Finnkampen 100 år 2025, samt informera om och diskutera kring disposition av överskott i föreningen.

Angående årets ersättningar för funktionärsinsatser räknar vi att dessa kommer att utbetalas under november månad.

OSA till ordforande@stadionklubbarna.com senast den 12 november.

Vi bjuder på lättare förtäring, under mötet, det är därför viktigt att veta hur många som kommer.

Varma friidrottshälsningar

Stadionklubbarnas styrlse genom ordförande Ulrika Hellberg